Free Blog template .. and FREE hand bouquet !!!

kristal-colourfl

Salam semua…..kepada yg pernah masuk blog nie sebelum nie…mesti sedar akan template baru yg shaja dah guna hari nie…wewewewewe…..sgt happy selepas bertungkus lumus mencari dan menggodek ( saya budak baru belajar ). Walaupun sebenarnya byk lagi yg belum di add di sini…tapi saya sudah happy dgn perkembangan terbaru nie…happpyyyy…:D

Kepada yang nak try tgk template worpress free yg ada , bleh gi ke sini : http://fthemes.com/  . Nak buat business blog pun boleh guna template2 nie…cuma kena sabar je nak godek2 apa yg dibagi dan ape yg perlu ditambah. :)

 

Dengan hati yg ceria…nak heboh hebohkan disini…shajaratul design sekrng promo    FREE HAND BOUQUET kristal  !!! yep2 it s FREE…tapi kena ikut T& C dulu untuk dptkan hbouquet tu…sila ke facebook atau click link di atas yer.

Contoh bunga tgn kristal :

 

 

 

 

JUmpa lagi di entry akan dtg…SEE ya !

 

Shaja

FacebookTwitterGoogle+Share

Kelas Gubahan Hantaran & Bunga kristal 25, 26 Feb 2012

 

Tarikh : 25 dan 26 February 2012

Masa : 10 pagi – 5 ptg

Kelas merangkumi teknik menggubah hantaran fresh flowers ( lily n roses ) termasuk sireh junjung, bunga kristal dan asas untuk bunga dip.

Bayaran : RM600 termasuk makan tengah hari

Maklumat lanjut akan di email/fax kepda peserta yang berminat.

Kepada yang berminat, boleh hubungi Shajaratul di talian 013-3405321  atau email : shaja_ratul@yahoo.com

Thank you !