Free Blog template .. and FREE hand bouquet !!!

kristal-colourfl

Salam semua…..kepada yg pernah masuk blog nie sebelum nie…mesti sedar akan template baru yg shaja dah guna hari nie…wewewewewe…..sgt happy selepas bertungkus lumus mencari dan menggodek ( saya budak baru belajar ). Walaupun sebenarnya byk lagi yg belum di add di sini…tapi saya sudah happy dgn perkembangan terbaru nie…happpyyyy…:D

Kepada yang nak try tgk template worpress free yg ada , bleh gi ke sini : http://fthemes.com/  . Nak buat business blog pun boleh guna template2 nie…cuma kena sabar je nak godek2 apa yg dibagi dan ape yg perlu ditambah. :)

 

Dengan hati yg ceria…nak heboh hebohkan disini…shajaratul design sekrng promo    FREE HAND BOUQUET kristal  !!! yep2 it s FREE…tapi kena ikut T& C dulu untuk dptkan hbouquet tu…sila ke facebook atau click link di atas yer.

Contoh bunga tgn kristal :

 

 

 

 

JUmpa lagi di entry akan dtg…SEE ya !

 

Shaja

FacebookTwitterGoogle+Share

Bunga Stokin

stokin lilac2

Kepada yg sukakan warna yg lembut ( sweet and simple ) .. bunga stokin mungkin menjadi pilihan untuk bunga pahar/bunga telur. Kain nylon sepertimana kain organza, bila dijadikan bunga, warnanya kelihatan lembut dan ‘sweet’. Warna baby pink dan lilac antara warna yg cantik untuk digunakan untuk bunga pahar dari kain stokin.

Ini antara bunga stokin yg pernah shajaratul design hasilkan.

 

 

Seni bunga stokin sebenarnya dah lama … seni kerja tgn halus yang masih ada peminat-peminatnya. :).Jadi dlm entry kali ini saya sharekan contoh bunga stokin yg saya jumpa di internet….berhajat satu hari nanti nak buat contoh bunga2 nie….tapi masih belum ada masa dan kelapangan. Insyallah …one fine day.. will give it a try….

geram tgk bunga rose stokin…. cantiiiikkkkkkkk…:D

Till next entry…  😀

 

Shaja

 

Malaysia Wedding Festival ( MEFA )

pameran

Kepada bakal-bakal pengantin yang masih tercari-cari gubahan hantaran, cenderahati, bunga pahar dan fresh flower decoration . Jemput singgah di SACC Mall 27 – 29 April ini.

Shajaratul Design akan berada di sana selama 3 hari mulai jam 10 pagi hingga 10 malam dan antara tawaran hebat yang kami sediakan :

  •  Pelbagai pilihan cenderahati menarik dengan harga potongan istimewa.
  •  Paper lantern pelbagai warna dan size dgn harga potongan 20%
  •  Pakej hantaran menarik ( tempahan melebihi 7 dulang akan menerima bunga tgn  kristal berharga Rm180.
  • Pilihan bunga pahar istimewa seperti bunga dip hydrengea dgn harga istimewa
  • Pelbagai contoh gubahan fresh flowers ( live demo )
  • Dan bermcm-mcm lagi ….:D

Jadi jangan lupa singgah di SACC MALL mulai jumaat 27hb sehingga Ahad 29hb April 2012 . Jumpa Di sanaaa !

 

1 4 5 6 7 8 13