Lantern update for 2013

 

 

 

 

 

 

We are giving 20% discount for paper lantern orders more than 10pcs. If you have any inquiry, do drop us an email or call us for further detail.

shaja_ratul@yahoo.com / 03-89401187

Please click the link below for latest stock available for paper lanterns :

lantern2013

Thank you
Shaja

FacebookTwitterGoogle+Share

White Concept w Green Hydrengea ” Purity “

white green

 

Kombinasi warna yg sgt sejuk mata memandang……..

Hijau & putih

 

 

 

 

 

 

 

Eksklusif hanya dari Shajaratul Design

Shaja

013-3405321

THe winners for my crystal hand bouquet….jeng jeng jeng :D

 

Untuk memudahkan pengiraan pemegang no…shaja kita ikut turutan je…tapi kalau cabutan jatuh kepada komen yg tak valid…then kita buat semula cabutan nyer ye..

 

Mulanya ingat nak buat cabutan secara manual….tapi atas kesibukan yg melanda…tak mampu rasanya …jadi minta bantuan En Google…terjumpa satu site nie :

http://andrew.hedges.name/experiments/random/ . :D…

.jadi mari kita tengok no yg ber tuah tu ye :

 

Pemenang nye :

 

 

 

 

 

 

 

..

 

 

 

 

 

 

 

………………………

 

pastu bila check comment no 7….alamak…komen sendiri le plak…so kita pick another no ye :

 

dan…..no yg kuar

..

 

 

 

 

 

 

 

 

….

 

 

no nyer adalah……:D

 

 

 

 

 

 

No 27 !!!!!

 

Jadi jom plak kira siapa pemegang no yg bertuah tu yer :

 

 

 

 

 

Tahniah !!!!! Hanisah Zaini…. sila email kan detail anda kepada shaja_ratul@yahoo.com sebelum 15 July 2012. Nama , tarikh majlis  dan contact no.

 

NEXT … no yg bertuah seterusnyer ialah :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO 9 !!!!

 

Dan pemegang no 9 jatuh kepada :

 

 

 

Aishah Abdul Manap .  😀  …. email detail ya ! 😀

 

Alhamdulillah…dah selesai pun..

Kepada yg berjaya Shajaratul Design ucapkan tahniah ye….you’re the lucky one ….. insyallah kita jumpa nanti masa collect bunga yer . 😀

Kepada yg tak berjaya, jgn sedeh2….nanti ada reZeki shaja buat lagi contest2 yg best2 hadiahnyer yer.

Terima kasih seklaung budi kepada yg join contest ni…moga semua dimurahkan rezeki, selamat dan bahagia selalu hendaknyer….

THank you !!!!!!!!

Lots of Hugssssssss

 

Shaja

1 2 3 4 5 6 13