Free Blog template .. and FREE hand bouquet !!!

kristal-colourfl

Salam semua…..kepada yg pernah masuk blog nie sebelum nie…mesti sedar akan template baru yg shaja dah guna hari nie…wewewewewe…..sgt happy selepas bertungkus lumus mencari dan menggodek ( saya budak baru belajar ). Walaupun sebenarnya byk lagi yg belum di add di sini…tapi saya sudah happy dgn perkembangan terbaru nie…happpyyyy…:D

Kepada yang nak try tgk template worpress free yg ada , bleh gi ke sini : http://fthemes.com/  . Nak buat business blog pun boleh guna template2 nie…cuma kena sabar je nak godek2 apa yg dibagi dan ape yg perlu ditambah. :)

 

Dengan hati yg ceria…nak heboh hebohkan disini…shajaratul design sekrng promo    FREE HAND BOUQUET kristal  !!! yep2 it s FREE…tapi kena ikut T& C dulu untuk dptkan hbouquet tu…sila ke facebook atau click link di atas yer.

Contoh bunga tgn kristal :

 

 

 

 

JUmpa lagi di entry akan dtg…SEE ya !

 

Shaja

FacebookTwitterGoogle+Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*