THe winners for my crystal hand bouquet….jeng jeng jeng :D

 

Untuk memudahkan pengiraan pemegang no…shaja kita ikut turutan je…tapi kalau cabutan jatuh kepada komen yg tak valid…then kita buat semula cabutan nyer ye..

 

Mulanya ingat nak buat cabutan secara manual….tapi atas kesibukan yg melanda…tak mampu rasanya …jadi minta bantuan En Google…terjumpa satu site nie :

http://andrew.hedges.name/experiments/random/ . :D…

.jadi mari kita tengok no yg ber tuah tu ye :

 

Pemenang nye :

 

 

 

 

 

 

 

..

 

 

 

 

 

 

 

………………………

 

pastu bila check comment no 7….alamak…komen sendiri le plak…so kita pick another no ye :

 

dan…..no yg kuar

..

 

 

 

 

 

 

 

 

….

 

 

no nyer adalah……:D

 

 

 

 

 

 

No 27 !!!!!

 

Jadi jom plak kira siapa pemegang no yg bertuah tu yer :

 

 

 

 

 

Tahniah !!!!! Hanisah Zaini…. sila email kan detail anda kepada shaja_ratul@yahoo.com sebelum 15 July 2012. Nama , tarikh majlis  dan contact no.

 

NEXT … no yg bertuah seterusnyer ialah :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NO 9 !!!!

 

Dan pemegang no 9 jatuh kepada :

 

 

 

Aishah Abdul Manap .  😀  …. email detail ya ! 😀

 

Alhamdulillah…dah selesai pun..

Kepada yg berjaya Shajaratul Design ucapkan tahniah ye….you’re the lucky one ….. insyallah kita jumpa nanti masa collect bunga yer . 😀

Kepada yg tak berjaya, jgn sedeh2….nanti ada reZeki shaja buat lagi contest2 yg best2 hadiahnyer yer.

Terima kasih seklaung budi kepada yg join contest ni…moga semua dimurahkan rezeki, selamat dan bahagia selalu hendaknyer….

THank you !!!!!!!!

Lots of Hugssssssss

 

Shaja

FacebookTwitterGoogle+Share

New gift.. available for pre-order. Order before 12 June receive 10% discount

 

Price : Rm10.00 / box

Here’s a great way to start the day – a graceful porcelain cup that adorns you with a sparkling solitaire diamond ring when you pick it up!

But wait, here’s the BEST part – we’ve packed the  white cup in an elegant oversize jewelry box, so when you present it as a gift, all you see is the ring! Your guest will be amazed with the most exclusive gift on your wedding day.

A great cup, a terrific gift, a charming social expression — this one’s got it all. White porcelain with gold or platinum glaze and clear sparkling crystal, individually boxed, black in  color.

 

Tq

Shaja ( 013-3405321 )

Free Blog template .. and FREE hand bouquet !!!

kristal-colourfl

Salam semua…..kepada yg pernah masuk blog nie sebelum nie…mesti sedar akan template baru yg shaja dah guna hari nie…wewewewewe…..sgt happy selepas bertungkus lumus mencari dan menggodek ( saya budak baru belajar ). Walaupun sebenarnya byk lagi yg belum di add di sini…tapi saya sudah happy dgn perkembangan terbaru nie…happpyyyy…:D

Kepada yang nak try tgk template worpress free yg ada , bleh gi ke sini : http://fthemes.com/  . Nak buat business blog pun boleh guna template2 nie…cuma kena sabar je nak godek2 apa yg dibagi dan ape yg perlu ditambah. :)

 

Dengan hati yg ceria…nak heboh hebohkan disini…shajaratul design sekrng promo    FREE HAND BOUQUET kristal  !!! yep2 it s FREE…tapi kena ikut T& C dulu untuk dptkan hbouquet tu…sila ke facebook atau click link di atas yer.

Contoh bunga tgn kristal :

 

 

 

 

JUmpa lagi di entry akan dtg…SEE ya !

 

Shaja

1 2