My dessert buffet table

Few years back, i came across with this lovely cndy buffet table in martha stewart magazine..simple but really love the look of it..done by Amy Atlas .

cantik kan ????

 

Nowadays it become like a trend to have dessert/candy buffet table…what should you have in candy buffet ?? ermmm…i think it can be any sorts of candy..yummy colorful candy. And normally they use clear tall jar with cover so that we can see the pretty looking & tasty candy inside the jar. And must carefully pick the right item for the right jar…if its too big then better to fill it up with something cheaper o bigger in size… jadi cepat ler penuh kan :D..it wont look nice if its half full..

I only have the opportunity to do dessert buffet…so we have all sorts of dessert..from traditional malay kueh , choc cake, cream puff, maruku, fruits and of course teh tarik ! :). The idea was to have an elegant look with gold & baby pink as the theme color. I managed to get a sample of such deco from the internet..also from Amy Atlas..her candy buffet :

since my client love it so much..and she prefer to have exactly like in the pic..i’ve tried my best to find more or less the same deco for the dessert table…and the outcome of it :

so..this is my version…and this was the 1st time I used the ostrich feather as decoration…like it ? me love it….:)….thank you Amy Atlas… you really make my day ..:D

 

Shaja

 

FacebookTwitterGoogle+Share

Hand bouquet fresh flower

Terima kasih tak terhingga saya ucapkan kpd team Inspirasi Perkahwinan kerana bagi peluang untuk keluarkan article tentang bunga tgn fresh flowers dari Shajaratul Design dalam keluaran April 2012…covernyer :

Shaja berkongsi tips-tips yang berkaitan dgn hand bouquet fresh flowers dan dlm keluaran yg sama ada beberapa gambar bunga tgn yang boleh dijadikan contoh dan rujukan pembaca.

….to view the full article please get the latest Inspirasi Perkahwinan magazine today ! :D…your support is much appreciated….

Jadi di sini shaja kongsikan gambar-gambar bunga tgn yang telah dimuatkan dalam majalah tersebut :

Jadi kepada yg berminat untuk membuat tempahan bunga tangan fresh flowers boleh hubungi shaja melalu email/hp…dan kepada yg ingin maklumat lanjut serta contoh2 hasil kerja sebelum ini, sila ke laman web www.shajaratul.com atau ke laman facebook kami

http://www.facebook.com/pages/Shajaratul-Design


Terima kasih sekali lagi Inspirasi Perkahwinan…:)

Till next entry…

Shaja ( shaja_ratul@yahoo.com )

 

Connecting the dots in life

“You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future. You have to trust in something — your gut, destiny, life, karma, whatever. This approach has never let me down, and it has made all the difference in my life.”

Steve Jobs.

Connect the dots…sound not so hard to do…but you need to figure out the dotsss…then you can connect it. How to do that ? and when you should do that ????

Dalam dunia perniagaan… kita sentiasa terfikir betul ke tindakan ni ? Is it the right thing to do…will I get something good in return.

Tapi apa2 pun…kita kena beranikan diri untuk buat apa saja… dan mengambil setiap risiko yg ada. Dan mungkin org di sekeliling kita tak akan faham tindakan dan keputusan yg kita buat…kerana pengalaman akan memberi kita satu kelebihan. Cari pengalamn..dgn memberanikan diri membuat sesuatu keputusan/tindakan. Pengalaman yg macamana…pengalaman turun naik, jatuh bangun…dan susah payah untuk dptkan sesuatu..itu yg membuatkan kita mempunyai kelebihan melihat sesuatu dgn sgt berbeza berbanding org lain.

Sejak dari zaman sekolah… saya sgt suka melihat majalah berkaitan bunga… dan seni2 kreatif dan memahami cara mengolah warna dlm setiap hasil seni/kraf. Mungkin pd waktu itu semua itu satu pembaziran..masa dan wang… . Dan masa itu jika ditanya kenapa saya sanggup mehabiskan masa berjam2 melihat satu demi satu helai mukasurat hasil2 kerja di majalah/ buku..( nak beli tak mampu..so mmg selalu ke MPH buat muka tebal duduk di sana membaca sampai ptg ). Namun skrg saya rasa helaian2 majalah itu adalah ” my dots in life “.. and now it helps me to connect a lot of other dots and make me a better person.Alhamdulillah…

“Follow your heart … develop the skills in you… doing something that you love so much might give you the best satisfaction in life..”

Shaja

1 2 3 4 5