Bunga tangan Brooch

Alhamdulillah,

Selepas menyepi sejak 2013, saya mengambil keputusan kembali ke alam blogging. 😀

Entah kenapa rasa sayang untuk biarkan blog nie terbiar tanpa sebarang update…sedangkan saban minggu ada saje panggilan atau pertanyaan tentang servis dan brg yg ada di ceritakan di sini. Terima kasih semua , saya akan cuba selepas nie mengemaskini blog dgn perkongsian yang menarik untuk bacaan bersama.

Hari nie kita mulakan dengan bunga tangan brooch.

Baru baru ini kami diberi kepercayaan untuk menyediakan bunga tangan Sharifah Sakinah sempena majlis persandingan nya dgn jejaka pilihan ; Aliff Adha . Sama cantik sama padan. Team Shajaratul mendoakan semoga perkahwinan yg dibina berkekalan ke syurga.

Jadi saya kongsikan disini gambar dari carian En google. Pic credit : http://www.rotikaya.com/di-sekitar-resepsi-perkahwinan-pihak-aliff-adha-sharifah-sakinah/

 

dan saya kongsikan bersama contoh gubahan bunga tangan brooch yang pernah ditempah , dalam pelbagai warna yg berbeza mengikut pilihan pengantin.

 

 

 

Jadi kepada bakal pengantin yang inginkan kelainan dan inginkan sesuatu yang boleh disimpan sebagai kenangan, jalan segan segan , boleh hubungi kami di talian 03 89401187 / 011 11711705 ( whatsapp) atau 0133405321 ( pn shaja ).

Nantikan juga update-update terbaru kami di IG : shaja_ratul .

Salam syawal 2015/1436H

Wassalam

 

FacebookTwitterGoogle+Share

White Concept w Green Hydrengea ” Purity “

white green

 

Kombinasi warna yg sgt sejuk mata memandang……..

Hijau & putih

 

 

 

 

 

 

 

Eksklusif hanya dari Shajaratul Design

Shaja

013-3405321

Free Blog template .. and FREE hand bouquet !!!

kristal-colourfl

Salam semua…..kepada yg pernah masuk blog nie sebelum nie…mesti sedar akan template baru yg shaja dah guna hari nie…wewewewewe…..sgt happy selepas bertungkus lumus mencari dan menggodek ( saya budak baru belajar ). Walaupun sebenarnya byk lagi yg belum di add di sini…tapi saya sudah happy dgn perkembangan terbaru nie…happpyyyy…:D

Kepada yang nak try tgk template worpress free yg ada , bleh gi ke sini : http://fthemes.com/  . Nak buat business blog pun boleh guna template2 nie…cuma kena sabar je nak godek2 apa yg dibagi dan ape yg perlu ditambah. :)

 

Dengan hati yg ceria…nak heboh hebohkan disini…shajaratul design sekrng promo    FREE HAND BOUQUET kristal  !!! yep2 it s FREE…tapi kena ikut T& C dulu untuk dptkan hbouquet tu…sila ke facebook atau click link di atas yer.

Contoh bunga tgn kristal :

 

 

 

 

JUmpa lagi di entry akan dtg…SEE ya !

 

Shaja

1 2 3 4 5